Ikväll är det en speciell travkväll för alla. Det jag menar är att när speakern säger 30 sekunder till start så stängs alla spel. Man ska testa och se om vi travspelare gillar det. Detta gör man för att oddsen inte ska ändras fram till start. Spelmässigt tycker jag omgången är bra och det finns några stora favoriter, jag tror stenhårt på två av dem, en i DD-2 och en i vinnarspelet. Häng med!

DD-1

Ett lopp över 2640 meter auto. Favoriten 11 Montreal har dragit ett baksspår men när det är långlopp så brukar bakspårs hästarna hinna fram. Senast skulle han vunnit på V75 men galopperade i sista sväng. Idag är det inget V75 motstånd och han ska klara det. Väljer och ta med några hästar till då jag tror att 11 Montreal kan dra med sig 9 Quantom Outlook och 10 Fourteen Karat i ryggen, då blir dem två farliga på upploppet. Tar också med 4 Javier Palema som har ett bra läge och kommer förmodligen sitta i ledningen, han ska inte nonchaleras.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

7 Bar Plombier är en riktigt stark häst men han är inte så dum i startögonblicket heller, tror att Jorma väljer och köra offensivt, då tror jag ingen väljer och svara honom. För 7 Bar Plombier vill man inte ha utvändigt sig, då kommer man sluta sist. Han lämnas ensam på kupongen.

DD-Förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,9,10,11

DD-2: 7 Bar Plombier

Raka DD: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 11 Montreal

DD-2: 7 Bar Plombier

Vinnare/Plats spel:

Färjestad lopp 5

Spel: 9 Call Me Keeper (Vinnare) 

Odds: 1,45@Unibet 

Insats: 9/10

Spelstopp: 19.48

Kommentar: Galopperade senast med krafter kvar, klarar han bara voltstarten idag så krossar han hela gänget!

Lycka till! /MLipovac