Vi ska till Värmland och Färjestad travbana där kvällens dubbel ska köras. Dubbeln håller bra klass tycker jag men risken är stor att vi får en favoritparad. Bästa singelstrecket i hela omgången hittar vi DD-1 medans DD-2 kan garderas lite. Häng med!

DD-1

I inledningen tycker jag alla ska singelstrecka 11 Fossens Bonus. Tror han kommer ha lekstuga fast han har fått bakspår på kort distans. Senast var han tillbaka efter lång vila och hade lekstuga direkt, han hade tog ledningen från tillägg och stack sen undan och vann med många många längder. Tror knappast att han blivit sämre efter den insatsen och jag tror han vinner oavsett resa!

DD-2

I avslutningen får vi se ett lopp som håller bra klass tycker jag. Tipset går till 5 Nabab Di Poggio som varit ute i tuffa gäng och har en bra chans att bli släppt till ledningen här, där tror jag han blir väldigt svår att nå. Tror han i vilket scenario som helst har väldigt bra segerchans. 4 Monte Major är en kapabel herre som också tampats i hårda lopp, han kommer utmana tipsettan om ledningen och jag är inte säker att han släpper den om han kommer dit. Väl i ledningen kan han bli en svår nöt att knäcka. Eftersom det finns chans att mina två första hästar kör mot varandra så kan en tredje häst bjudas in och därför tar jag med 11 Princess Wine. Hon har formen på topp och skulle som sagt 4 Monte Major och 5 Nabab Di Poggio kriga för hårt då kommer hon spurta ner dessa.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 11 Fossens Bonus

DD-2: 4,5,11

Lycka till! /MLipovac