Måndagens dubbel hämtar vi från Värmland och Färjestad. Tycker att det ser intressant ut och dem två bästa loppen hittar vi på dubbeln. Har en skräll som jag tror på i DD-1. Häng med och se vem det är!

DD-1

10 Radysin America har varit grymt bra senaste två starterna och är tipsetta här. Senast krossade hon alla från dödens och behövs det idag tror jag att hon kan göra det igen. Spår tio kan många tro är en liten fälla med det tror jag inte. Blir troligtvis barfota runt om idag. Jag väljer att ta med en outsider som jag tror kan bli släppt till spets och då blir han farlig. Han har varit sparad senaste två gångerna med krafter kvar och kan idag vara en skräll. Hästen jag snackar om är 3 Mynta Broline.

Bäst odds på Vinnare/Plats spel har vi på sidorna:

Bet365

Unibet

Racebets

DD-2

Vi avslutar med ett försök i Diamantstoet över 2140 meter volt. Favoriten 6 Quantanamera gjorde ett jätte bra lopp näst senast på V75 från spår tio och kom två. Idag har hon springspår och bra chans att nå spets, då kan loppet vara avgjort. Jag väljer att ta med en häst till eftersom hon är lite osäker i volten och kan strula. 13 Conrads Elsa är den jag tar med, för tre starter sen flög hon fram på Axevalla när hon vann på V75. Nu är det tjugo meter tillägg men blir det lite körning där fram och det klaffar någorlunda då är hon med på målfotot. För er som vill ha mer hästar så får ni inte glömma 12 Blended Bellouet som vid tempo också kan bli farlig, sen är det Goop på Färjestad och då vet vi att han alltid är extra farlig.

Systemförslag: 4 rader x 70 kr = 280 kr

DD-1: 3,10

DD-2: 6,13

Vinnare/Plats spel:

Färjestad lopp 6

Spel: 7 Mino (Vinnare)

Odds: 1,75@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.10

Kommentar: Han gick ett starkt slutvarv senast men förlorade mot ett bättre gäng än det han möter ikväll, tror han sitter i spets efter ett par hundra meter och där ska han bara vinna.

Vinnare/Plats spel:

Färjestad lopp 7

Spel: 3 Mynta Broline (Vinnare)

Odds: 7,00@Unibet

Insats: 4/10

Spelstopp: 20.32

Kommentar: Se DD-1.

Lycka till! /MLipovac