Ny vecka och veckans första dubbel hämtar vi från Färjestad. Omgången ser rolig och spännande ut, vi får se två stora favoriter på dubbeln som har bra uppgifter framför sig. Det kan bli en tråkig kväll med lågt DD odds men jag ska försöka att fälla en av dem. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se kvällens största favorit, 3 King City. Han har en bra uppgift framför sig, skulle Kenneth bli släppt till ledningen då tror jag att han vinner. Näst senast gick han bra bakom Love Dancer och senast var han inte långt ifrån en finalplats i Kungapokalen. Det känns som att det är hans tur att vinna och jag tror det blir idag. Spik!

DD-2 (2640m volt)

I avslutningen får vi se den andra stora favoriten 15 On Hold genrepa inför Elitloppshelgen och Harpers Hanover. Genrepa som sagt och då tror jag inte dom kör slut på honom, kapaciteten finns och han kan vinna ändå. Jag ger mitt tips till 6 Red Hot Snapper som är en urstark typ, han har springspår och jag tror att vi kan få se honom i ledningen i ett tidigt skede och då kommer han dra musten ur alla öven 15 On Hold. Hade honom som singelstreck till en början men väljer att ta med några hästar till på den stora lappen. 2 Diggers Elias har gjort det bra i år, han har tagit två segrar och två andraplatser på sex starter. Senast var han ute på V75 och slutade två efter ett bra lopp. Har en bra avslutning och ska räknas från ett bra läge. Sista strecket ger jag till vår norska gäst 5 Red Mile Font som gör sin första start i Sverige. Han galopperade bort sig senast när han var ganska betrodd och fick nöja sig med en femteplats  till slut. Har farten som krävs och ett bra läge, plocka med honom om ni garderar.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 King City

DD-2: 2,5,6,15

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 King City

DD-2: 6 Red Hot Snapper

Lycka till! /MLipovac