Ikväll ska vi till Karlstad och Färjestad för att få se två intressanta lopp på dubbeln. I inledningen får vi se ett långlopp och i avslutningen ett damlopp. Häng med!

DD-1 (2640m volt)

I inledningen får vi se ett klurigt långlopp som jag tycker man ska gardera om man har råd, jag kommer låsa på två hästar som jag tror mest på. Tipsetta blir 2 Smirre Creek som är startsnabb från alla spår och är min favorit att ta hand om ledningen. Han har varit bra i dem senaste starterna och får han ledningen som jag tror då höjer han sig. Jag tror han kan leda detta runt om men är lite rädd för tilläggshästarna som står bra inne i loppet. Den jag dubblar med är 14 Thai Investment som näst senast vann på norska V75. Lång distans gillar han och med springspår på tillägg tror jag han kommer sitta bra till och då kan han avsluta rappt.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett väldigt jämnt damlopp. Min tipsetta blir 7 Q.P.Q.C som är ruggigt bra när han funkar, han var bra i två raka vinster, han vann från dödens och ledningen. Han var också tapper senast från dödens men slutade trea. Han har en bra kusk i Elin Gustavsson och jag tror han har bra chans. 1 Bam Bam V är startsnabb och sitter förmodligen i ledningen, på Färjestad är ledningen extra bra och jag blir inte förvånad om han leder runt om. 11 Mystery Love Ska gå barfota, har bästa kusken och har en ruggig spurt. Blir det lite tempo där fram då kommer Jennifer och 11 Mystery Love blåsa ner dem.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,14

DD-2: 1,7,11

Lycka till! /MLipovac