Ny vecka och ny månad. Jag ska börja bokföra mina tips från idag för att se om det blir plus eller minus på en månad. Kan säga att travet ikväll känns sådär efter en superhelg med många riktigt bra lopp. Får samla kraft och sätta månadens första dubbel som ändå bjuder på bra lopp. Häng med!

DD-1 (2140m volt)

I inledningen får vi se ett ganska lågklassigt lopp där jag väljer att singelstrecka 6 Paleo Pride. Han var tillbaka senast efter uppehåll och imponerade på mig, han spurtade riktigt bra och vann.  Han möter lite bättre hästar idag tycker jag men dem värsta motbuden står tjugo meter bakom. Jag tror att han tar sig till ledningen får sitt springspår och då blir han inte lätt att slå. Hästarna på tillägg mpste vara riktigt bra för dagen för att ta ikapp tjugo meter. Kör bara Jonas!

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp med många fina hästar. 5 Truculent göra sin andra start för i år, han var faktiskt med i Elitloppsförsöket för ett år sedan men missade finalen precis. Kapaciteten finns men det kan saknas form eftersom han varit borta länge. Han gjorde inte bort sig i årsdebuten mot betyligt hårdare motstånd och jag tror han gör en bra insats ikväll. 2 Underpaid Hanover har fått ett perfekt läge, han behöver inte ladda för kung och fosterland då han redan sitter i andra spår, kommer få ett fint lopp och har en vass avslutning. 1 Democrat är van vid stenhårt motstånd, han öppnar riktigt kvick och kan försvara ledningen. Där har han visat att han säljer sig dyrt och med två lopp i kroppen är formen på gång. En häst jag gillar som inte är så hårt betrodd är 7 Johnny B.Kemp, han gjorde en bra insats senast och ska räknas här, läget är inte det bästa men med rätt lopp kan han ge ett riktigt bra DD-odds. 10 Charrua Forlan kanske ska vara rankad ännu högre men spåret drar ner chanserna då han är kvick ut. Insatserna på sistone har inte imponerat men jag plockar med honom för kapaciteten finns. Sista strecket går till 9 Air Frame som inte hade en chans mot Nuncio i senaste starten, behöver tempo på loppet för att komma till, har en sylvass spurt.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 Paleo Pride

DD-2: 1,2,5,7,9,10

Lycka till! /MLipovac