Tobby fick gå den tunga vägen i dödens igår och hade inget att sätta emot fine Stronghold. Och så vann förstås Go Green Pellini nu när jag släppte honom. Nej, det var ingen rolig eftermiddag igår när dessutom Manchester United bara spelade oavgjort… Nya race väntar dock och kvällens DD-omgång avgörs i Björn Goop-land, dvs Färjestad. DD-spiken är en surkärring som måste köras på chans, men har hon en bra dag så blåser hon ner alla.

 

DD-1, 2140:

6 Bouncing Ball O.O. är en svårbemästrad herre. Han trasslar gärna till det för sig i loppen, men går han felfritt så finns ju kapaciteten där. Nu har han ett bra läge, han är snabb ut och blir det ledningen så har han en bra chans att leda runt om. Men galoppen kan komma när som helst, så det är givet att gardera. 13 Seek And Destroy har sett riktigt fin ut på slutet och formen pekar stadigt uppåt. Kan hitta en bra position från start och har en vass spurt att tillgå, bara Marcus inte kör för tidigt. Kan speeda ner alla över upploppet. 11 Evening Prayer gör årsdebut och är svårbedömd. Kan dock avsluta vasst och är inte helt golvad i det här skrala gänget.

Rank: 6-13-11-9-14-12-7-10-8-5-1-2-3-4

 

DD-2, 2140a:

9 Seducedbyaface vinner inte på beställning och hon är en riktig surkärring som lägger av om hon inte får loppen som hon vill. Hon ska gå i ryggar så länge som möjligt för att över upploppet spela ut sin vassa speed. Formen är hyfsad och får hon sitt lopp ikväll tror jag hon vinner. Dessutom vankas det skoryck och det vet vi ju vad som kan hända då.

Rank: 9-6-8-5-1-3-10-2-4-11-7

 

DD-systemet:

DD-1: 6 Bouncing Ball O.O., 13 Seek And Destroy, 11 Evening Prayer

DD-2: 9 Seducedbyaface

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!