Kvällens omgång går på Färjestad och vi får se hyggliga lopp. På DD kupogen väljer jag och singelstrecka i DD-1 och gardera favoriten i DD-2. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen bjuds vi på ett fyraåringslopp över 2140 meter. Jag väljer och singelstrecka 3 Odin Töll som var stark näst senast när han klev ifrån fast han fick tryck på sig. Senast var han inte helt på topp men nu ska det vara i ordning igen. Jag tror Bo Falsig tar hand om ledningen och leder runt om.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-2 får vi se ett långlopp över 2640 meter som passar min tipsetta bäst. Det är 10 Bar Plombier som är en riktig tuffing som älskar långa distanser. Han kommer med två raka segrar och har formen på topp. Tror han har toppchans till seger här och är given på kupongen. 5 Prince Di Poggio är en tuff utmanare och ska med på kupongen. Han gillar också distansen och formen är fin. 4 Mellby Amiral har hittat formen och spurtade bra bakom On Hold senast och för tre starter sen höll han bra i dödens på 10 Bar Plombier, är det kanske dags för revansch ikväll? Given vid gardering. 7 Candor Hall visade bra form senast och det resulterade med en välförtjänt seger. Spåret är inte det bästa ikväll men han ska räknas. 3 Val d’Amour tar jag också med då jag tror han har chans att svara upp ledningen och då kan det bita bra. Skulle han inte hitta till ledningen då ska han bara hitta ut för där har han en vas spurt. Sista strecket ger jag till 6 Avanti L.M som fått ett lopp i kroppen och kan skräll om han får rätt resa.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Odin Töll

DD-2: 3,4,5,6,7,10

Vinnare/Plats spel:

Färjestad lopp 7

Spel: 3 Odin Töll (Vinnare)

Odds: 2,75@Bet365

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.33

Lycka till! /MLipovac