E3-finalerna avgörs i kväll på Färjestad och vi har fått mycket fin information från en kantboll i första DD-avdelningen. I den andra ser det ut att bli en uppgörelse mellan två stayerkanoner och det kan bli bra pengar om vår tipsare har rätt för sig!

DD-1

I inledningen kan väl få undgått informationen att Creme Brulee ska lättas ordentligt i balansen för första gången. Dessutom kommer hästen att få ett annat huvudlag och från stallet säger man lugnt att det bara är läget emot.

Läget är kanske inte så bara, men detta är en häst som har mycket mer hårdhet i kroppen än sina minst sagt orutinerade motståndare. Tränare Korvenoja håller hästen som oerhört kapabel och hon ska vara mycket bättre idag än vid uttagningarna. Vi håller finnen i hand och spikar!

DD-2

Här tror vi klart mest på Åkes stayerkanon Covington Ås. Hästen har inga direkta svagheter och står 20 meter bättre än värste motståndaren Winning Love.

Winning Love kan man dock inte bortse ifrån trots att han står tufft till. Hästen vann ju Harper Hanovers lopp sist, om än i ett ganska konstigt lopp. Han fick dock en snabb halvmiljon på kontot och det kan vara tuffa meter att ta in på dem där framme. För er som letar jätteskrällar så varnar vi för Vermo som inte fick till det för Flemming, men nu gör comeback i ny regi och får Erik i jollen!

Spelförslag: 1 x 3 rader x 100 sek = 300 sek

DD-1: 12

DD-2: 12,13,15