Det har varit stolpe ut ett bra tag nu, men skam den som ger sig! Vi går in i februari vilket betyder att det är dags för lite sifferredovisning igen och trots en tung känsla blev det inte så tokigt resultat ändå under januari. Mer om det efter tipsen. Måndagens övningar avgörs på Färjestad och det är inga höjdarlopp man har lagt in på DD. Men jag tror mig ha hittat lösningen på det hela ändå.

 

DD-1, 1640a:

Ett öppet sprinterlopp där jag ger tipsettan till 6 Ägir Briljant. Han har inte riktigt fått till det på slutet men har kapacitet för att vinna ett sånt här lopp. Han är snabb ut och kommer han till ledningen blir han väldigt intressant. 9 Mymanyyouare är i bra form och ska tas på allvar även här. Får en fin resa och kan avsluta vasst, med i segerstriden. 7 Twilight Eyes är ruskigt fartfylld, men har också nära till galopp hela tiden. De gångerna hon går felfritt gör hon det oftast bra, men hon är svår att räkna på. Segerstrider felfri! 10 Zivertson är i bra form, men kanske att distansen är i kortaste laget för honom. Han har en vass avslutning och är inte helt golvad trots läget.

Rank: 6-9-7-10-12-8-11-4-3-1-2-5

 

DD-2, 2140:

Inga segermaskiner här heller, men jag går på min känsla som säger 12 Walkyria Race. Hon har nu två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och formkurvan pekar uppåt. Hon kan öppna bra och kan hamna bra till från start och ska normalt sett inte ha några större problem att runda det här gänget. Jag tror Jakobsson kör till i tid och vinner detta.

Rank: 12-13-1-7-14-11-8-2-6-5-15-10-9-3-4

 

DD-systemet:

DD-1: 6 Ägir Briljant, 9 Mymanyyouare, 7 Twilight Eyes, 10 Zivertson

DD-2: 12 Walkyria Race

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Så var det då redovisning av januari. Det blev totalt 21 DD-tips från mig och endast två st gick in. Det ger ett uselt resultat på 9,5% vilket givetvis inte är godkänt. Men då ska man också tänka på att jag oftast ratar favoriterna. Ett rätt hade jag hela 16 av 21 gånger, vilket ger 76&, vilket då också talar om att jag ändå inte är helt fel ute. Noll rätt inträffade således tre gånger, eller 14% om man vill. Antalet spikar under januari blev 20 st, endast fem lyckades vinna. Det ger 25% och det är här jag oftast tappar chansen till att sätta en DD, då jag gillar att ha lite chansspikar. Hade man lirat alla DD-tipsen med 10:-/kombination hade man spelat för 730:- under denna period. Man hade fått tillbaka 997:-, vilket ju faktiskt ger ett plus på 267:- vilket jag ändå tycker är godkänt. Så trots att det ser lite konstigt ut och känslan är att det går åt skogen, så gör det faktiskt inte det. Men jag gör mitt bästa varje dag och strävar givetvis efter att sätta fler dubblar.

 

Ha det gott så länge och lycka till ikväll!