Vi ska till Värmland och Färjestad travbana där vi bjuds på en bra dubbel omgång. Chansen är stor att vi får en favoritbetonad dubbel men jag försöker att fälla favoriten i DD-1, det är kallblod och där kan det hända vad som helst. Björn Goop är huvudpersonen som många gånger förr när det gäller Färjestad. Häng med!

DD-1 (1640 volt med tillägg)

Vi inleder med ett kallblodslopp över 1640 meter med två tillägg. Favoriten som Björn Goop kör 5 S.T.C.C Faksa ska ha en bra segerchans här, han har en väldigt bra rad och möter inga jätte bra motståndare. Jag tror Björn sänder fram henne omgående och får han överta ledningen så tror jag loppet är avgjort. Jag hoppas att 3 Pave Eldvira tar ledningen och inte väljer att släppa för då kan det bli lite lopp här, men chansen är stor att han släpper men jag vill ta med 3 Pave Eldvira som kan vinna från ledningen eller rygg ledaren. 4 Trippa Undan är ett kallblod jag gillar och som alltid går bra när hon inte galopperar, går hon felfritt så är hon med och gör upp om segern. Jag nöjer mig med dem tre.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen är det Björn Goop som är storfavorit med 5 Candor Hall, han är gynnad av alla strykningen och av vädret. Jag tror han vinner oavsett löpningsförlopp och detta är dagens bästa spik. Senast vann han på V75 med galopp och idag finns det inget motstånd som slår honom tror jag. Spik!

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,5

DD-2: 5 Candor Hall

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 S.T.C.C Faksa

DD-2: 5 Candor Hall

Lycka till! /MLipovac