Vilken härlig kväll det kommer att bli på Färjestads travbana som bjuder på korta E3 uttagningar. Lite moln och mellan 18-20 grader ska det vara enligt rapporterna. Tror att hemmatränaren Björn Goop har väldigt bra chanser. Häng med!

DD-1

Tror att detta lopp avgörs i starten. 3 Evening Prayer är en startkanon som spetsade från spår åtta senast och vann enkelt. Idag har hon spår tre (nu spår två) och kommer att sitta i spets. Värst emot är Björn Goop och 4 Gabriella Sisu som senast ledde varje meter i Breeders Crown försöket på Bollnäs. För er som vill gardera men några hästar till så tycker jag ni ska ha med 5 U.Bergs Oppzi och 9 Britelite Am.

			
		

DD-2

5 Psycho som utmanade Al Dente i E3-finalen på Bergsåker för lite mer än en månad sedan ska vara favorit. Han går alltid bra och jag tror att om inte Björn själv tar spets, då blir han släppt och då ska de mycket till för att han ska förlora. 3 Valentino Strix är en stark häst som galopperade bort sig senast, frågan är om han klarar och vara felfri idag över den kort distansen. Felfri då blir han farlig och skall räknas. 1 Arctic Muscles kommer försöka lifta med invändigt. 10 Emmet Brown hade vunnit senaste om inte galoppen hade kommit.

Spelförslag: 8 kombinationer x 20 kr = 160 kr

DD-1: 3,4

DD-2: 1,3,5,10

Raka DD: 1 kombination 100kr

DD-1: 3 Evening Prayer

DD-2: 5 Psycho

Vinnare/Plats spel

Färjestad lopp 3

Spel: 3 Origo Tilly (Plats)

Odds: 1,65@Bet365

Insats: 6/10 Units

Spelstopp: 19.50

Kommentar: Tror Origo Tilly kommer till spets, där släpper han kullens bästa häst Al Dente och tar rygg på honom.

Färjestad lopp 5

Spel: Othello Tilly (Vinnare)

Odds: 8,75@Unibet

Insats: 4/10

Spelstopp: 19.48

Kommentar: Spets och slut på Jorma Kontio. Tror inte favoriten Sloppy Joe kan öppna.

Lycka till/MLipovac