Ny vecka, nya vinster ska hämtas, vi börjar med kvällens dubbel som går på Färjestad travbana. Björn Goop sitter i förarsätet som vanligt på hans hemmabana men jag hoppas jag kan fälla honom i DD-1 och garderar med några bra hästar. I DD-2 tror jag stenhårt på Jorma. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen bjuds vi på ett långlopp över 2640 meter med voltstart. Favoriten 9 On Track Piraya fick senast ta över ledningen och vann enkelt mot sämre motstånd. Idag är motståndet bättre och han har fått ett bakspår, det är aldrig optimalt men jag tror Goop sänder fram honom och låter han göra lite jobb. Distansen klarar han av utan problem. Jag väljer och gardera honom då han kan göra bort sig ibland och jag hoppas det händer idag med. 6 Rapide Le Tour har kapacitet och sköter han sig så tror jag på mycket bra chans, tror att han kan komma till ledningen från sitt springspår med och då blir han en svår nöt och knäcka. 10 Carlos Santana galopperade senast men det tar kusken på sig, han säger att han kändes bra mellan galopperna och han form är god. Kan göra en del jobb själv och skulle det inte bli några trafikproblem så tror jag han kan spurta  ner alla. 4 Furyk gör det alltid bra och har toppform, distansen idag passar honom riktigt bra för han är stor och stark. Det ska inte vara några problem med voltstarten och jag tror han kan skrälla här, spelad till endast 8 %. Sista strecket ger jag 8 Smirre Creek som spetsvann senast, han kommer inte komma till någon ledning idag men kan få smyga med i bra ryggar och sen fälla dem på upploppet, passa honom.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ett snabblopp avlsutar kvällens DD. Här går jag ut och spikar 2 Traveling Man som jag tror Jorma leder med runt om. Han har några lopp i kroppen och börjar närma sig toppformen. Han är ganska startsnabb och har ett perfekt utgångsläge. Jag tror på honom idag och spikar.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,6,8,9,10

DD-2: 2 Traveling Man

Vinnare/Plats spel:

Färjestad lopp 7 

Spel: 4 Furyk (Plats)

Odds: 2,50@Unibet

Insats: 4/10

Spelstopp: 20.32

Färjestad lopp 8

Spel: 2 Traveling Man (Vinnare)

Odds: 2,15@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.53

Lycka till! /MLipovac