Eskilstuna står som värd för kvällens tävlingar och vi får se två ganska bra lopp på dubbeln. I inledningen tror jag att favoriten leder runt om medans avlsutnignen är mer öppen då många kuskar inte kört sina hästar. Häng med!

DD-1 (1640m volt)

I inledningen har Marcus Hultman och 1 Seek And Destroy idealiska förutsättningar att leda runt om, snabb häst, bra spår och kort distans. Senast var han bra som fyra på Färjestad och gången innan vann han på V4 när jag vann lite pengar, han tog ledningen då och ledde långloppet hela vägen. Jag tror som sagt att han gör det ikväll igen och spikar honom utan att tveka.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett uttagningslopp i Dam-SM. Tipset går till favoriten 5 Q.P.Q.C som jag tror har bra chans om han sköter sig. Han är stor och rejäl och jag tror Maria kommer skicka fram honom utvändigt ledaren direkt det har lugnat ner sig och då är han så bra att han kan vinna därifrån. Jag vill gardera honom då han kan krångla till det. 1 Goldwin är bra i grunden och kommer få en bra resa, kan skrälla till här. 2 Global Newsletter tror jag är ledaren i loppet, Jennifer kommer testa för ledningen och ska ses med bra chans i den positionen. Jennifer Tillman är bästa kusken i fältet och jag vill inte missa på henne. 11 Stelina tar jag med om det skulle bli tempo där fram, hon har en riktigt bra spurt och kan blåsa ner samtliga om det stämmer. Tar också med skrällarna 3 Eklas Superior och 7 Like Lightning som båda är väldigt snabb ut, dem kommer att ladda för att komma till ledningen och släppa till Tillman tror jag. Från den positionen kan skrällarna vara farliga.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Seek And Destroy

DD-2: 1,2,3,5,7,11

Lycka till! /MLipovac