Andra advent och vi får ta oss till Eskilstuna där vi hittar dagens dubbel. Omgången ser intressant ut och jag tycker favoriten i DD-1 är i fara medans favoriten i DD-2 tror jag vinner med Björn Goop i sulkyn för första gången. Häng med!

DD-1

I inledningen bjuds det på ett intressant kortlopp där 1 Xenia G.T är en favorit i fara tycker jag. Spåret kan bli en fälla och hon kan bli instängd. Jag hittar många andra roliga motbud som jag tror på. Min tipsetta är istället 5 Fantoccini som har bra form, jag tror att Håkan kan utnyttja snabbheten från start och vara först fram att överta ledningen. Där tror jag att han kommer göra väldigt bra ifrån sig och kan mycket väl räcka hela vägen. 9 Dewey Luvs Britt är van vid tuffare motstånd och har en bra avslutning som styrka, formen sitter där och kan Jim parkera i en bra rygg så tror jag hon kan blåsa ner dem på upploppet. 4 Dellvann är startsnabb och kommer också att göra upp om ledningen, han duger bra i klassen och har varit ute på V75 och inte gjort bort sig, outsider idag. 12 Rite On Win har fått ett tråkigt utgångsläge men han gör alltid bra ifrån sig och kan gå från alla positioner. Blir det lite tempo på tillställningen då har 12 Rite On Win bra segerchans. 11 Leia Way vann senast från tillägg på kort distans, formen verkar uppåt och kan hon lifta med i en bra rygg då ska hon räknas med, endast 4%. 1 Xenia G.T ska givetvis plockas med då hon skött sig bra i tuffare gäng , kommer hon ut och det löser sig med positionerna då har hon en bra chans.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen får vi se ett treåringslopp över kort distans och jag väljer att singelstrecka favoriten 5 Marjons Cash, han har vaknat till och vann senast från ledningen enkelt. Han har gått barfot runt om två gånger, första gången galopperade han och senast blev det en enkelt seger. Ett stort plus idag är att Björn Goop sätter sig i sulkyn och vi vet att Björn brukar vara svårslagen från ledningen. Jag tror på spets och slut.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4,5,9,11,12

DD-2: 5 Marjons Cash 

Vinnare/Plats spel:

Eskilstuna lopp 8

Spel: 5 Fantoccini (Plats)

Odds: 2,35@Unibet

Insats: 5/10

Spelstopp: 16.34

Eskilstuna lopp 9

Spel: 5 Marjons Cash (Vinnare)

Odds: 1,70@Bet365

Insats: 7/10

Spelstopp: 16.55

Lycka till! /MLipovac