Kvällens dubbel hämtar vi från Eskilstuna. Omgången ser intressant ut och jag tror vi kan få ett bra odds om det går som jag vill. I avslutningen tror jag på en märr som jag jagat ett tag. Spelar en rak dubbel också. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1 (2640m auto)

Inledningen ser ganska öppen ut, favoriten 7 Dennis De Castella höjer sig lite över mängden och ska ha en bra chans att vinna. Han fick se sig besegrad av två bra hästar senast och ikväll finns det inga hästar i de kalibern. Han tål att göra grovjobbet och jag tror han kommer få gå utvändigt ledaren men det klarar han, given första häst. Jag vill plocka med två skrällar som jag tror har bra chans från ledningen och det är 1 Miss Bajen som är startsnabb och har ett fint läge, jag är inne på att hon kan sitta i spets direkt och får hon bestämma en bit så blir hon svår att plocka ner. Den andre är 4 Relation som Tony Wallin är optimistisk på förhand, tror han siktar på ledningen och skulle han ta sig förbi 1 Miss Bajen så är mycket vunnet. Tror 4 Relation har bra chans om hon hittar en bra rygg också.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett stolopp där jag ger tipset till 7 Sunny Sensation. Jag har jagat henne ett tag nu och jag tror det är dags att vinna ikväll. Hon har toppform och siktet är inställt på ledningen, näst senast visade hon bra fartresurser när hon spurtade vasst bakom bra hästar. Senast blev det ett snällt lopp och idag blir det full gas tror jag. Hon är given första häst. Dubblar med 13 Eunice Boko som är härdad bland tuffa kamrater och gjort det bra där, läget är lite trist idag men med minsta klaff så är hon med i segerstriden.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4,7

DD-2: 7,13

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Dennis De Castella

DD-2: 7 Sunny Sensation

Lycka till! /MLipovac