Fint höstväder och trav på Sundbyholms travbana i Eskilstuna. Omgången har några stora favoriter och några kluriga lopp, väljer och singelstrecka DD-1 och ta med några fler i DD-2. Häng med!

DD-1

Vi inleder DD med ett sprinterlopp över 1640 meter. Jag går ut och singelstreckar 2 I Saw You som jag tror leder detta runt om. Hans rad ser inte så bra ut och han har inte setts till i Sverige på ett tag, det är för han varit i Frankrike och travat. Distansen passar honom jätte bra och som alltid är ledningen viktig på kort distans, han är riktigt startsnabb och där ser jag honom. Sms:ade Åke Lindblom och han sa att han är inne på samma scenario som jag. Jag lämnar honom ensam på kupongen.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Vi avslutar DD som den började, med ett lopp över 1640 meter. Skall sägas att detta är ett amatör lopp. Tipsettan heter 5 J.C Memory som gör comeback efter vila, han var ute i hårda V75 lopp i somras och satt fast senast. Distansen passar honom då han är startsnabb, kommer han till ledningen är mycket vunnet. Kan leda hela vägen. 3 Big Ben var riktigt stark senast och var förbi ledaren precis innan mållinjen. Med formen och läget ska han räknas tidigt. 1 Joy For Us är den som utmanar 5 J.C Memory om ledningen, skulle han svara ut honom då kan han leda länge, ta med honom för han kommer sämst sitta ryggen ledaren. 10 Oakshoots Highland har två raka segrar, senast från ledningen. Idag är det bakspår och med lite tempo där fram kan han fälla många, räknas. 9 Black Line L.G har varit bra hela sommaren och senast var han femma på V75. Motståndet är enklare idag och han är en av många som kan vinna. Sista strecket ger jag 6 Baroness Boko som var kraftigt förbättrad senast, tar med henne till endast sju procent.

DD-Förslag: 6 kombinationer x valfri instas

DD-1: 2 I Saw You

DD-2: 1,3,5,6,9,10

Vinnare/Plats spel:

Eskilstuna lopp 6

Spel: 5 Twigs Briard (Vinnare)

Odds: 1,45@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.10

Kommentar: Felfri vinner han detta enkelt! 

Eskilstuna lopp 7

Spel: 2 I Saw You(Vinnare)

Odds: 2,35@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.32

Kommentar: Se DD-1!

Lycka till! /MLipovac