Eskilstuna står som värd för kvällens dubbel och jag tycker det ser öppet ut i båda avdelningarna. Jag garderar båda loppen och hoppas på det bästa. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där mitt tips går till 3 Linslusen A.U. Han har fått ett lopp i kroppen i sin nya regi och har säkert gått framåt med det. Han är väldigt kapabel och jag är inne på att han kan snuva favoriten på ledningen, då blir han inte enkel att slå. Han har chans om han inte får ledningen också. Om det skulle bli körning mellan min tipsetta och favoriten då gynnas 4 He’s A Diffacolt som är väldigt kapabel men inte startat på ett tag. Han skall gå optimalt utrustad och har gjort bra lopp efter vila förr. Björn Goops stallform är det ingen fel på och han räknas tidigt. Sista strecket ger jag 11 O.P.Q.C som också skulle gynnas om det blev körning där fram. Han har en stark spurt att komma med och det kan dem få känna på.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett öppet fyraåringslopp där jag tror på två bakspårshästar. Tipset går till 10 Desuper Filius som vinner när som helst, han har en bra uppgift framför sig och sköter han sig då tror jag han är med långt fram. Erik sitter upp bakom honom och det tycker jag tyder på att Svante tror mest på honom av sina fyra hästar. Den jag dubblar med är 11 Cab Hornline som gör debut i Per Lennartssons regi, han är V75 härdad och har mött betydligt tuffare motstånd. Han han vinna den tunga vägen om det behövs.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,11

DD-2: 10,11

Lycka till! /MLipovac