Jag tar tillfället i akt och försöker revanschera mitt spel från i söndags. En galopp och en rejäl bortkörning gjorde mig lottlös. Ikväll avgörs dubbeln på Eskilstuna och trots att det är dåligt väder på gång (snö) så lovar banmästare Ulf Eklund att det ska gå att köra barfota för den som vill. Jag rekommenderar dock att ni som kan väntar in baninfon till dubbelstarten!

DD-1

Här tror jag stenhårt på Örbäckens Cruella och Claes Svensson. Hästen kommer från flera vassa insatser varav den senaste kanske var bäst trots att hon inte vann.

800 meter från mål drogs Örbäckens Cruella sist och sedan fick Claes tråckla sig fram invändigt runt sista sväng. Väl in på upploppet körde han sicksack och fick sent fritt. Hästen tog många längder på vinnaren och såg mycket fin ut – toppchans! Jag vill dock ha med två hästar till, inte för att jag misstror Cruellas vinstchans, men då det ska ska vankas snö kan det ställa till det för hästarna som startar sent! M.T Fameandglory gick mycket bra barfota sist och såg vass ut. Nu ska hon åter gå barfota och det kan bli mycket bra! Kanonstammade Famous Dream går även hon med på lappen. Hästen har varit duktig under hela säsongen och mött tuffare hästar än de hon möter ikväll. Träffar Per från springspåret ska hon räknas, men risken finns att hon tappar från start och då blir det svårare!

DD-2

Här spikar jag Gyllenberg utan att blinka. Hästen laddades lite för tufft på V75 sist och hoppade. Hon gick sedan mycket bra efter galoppen och var inte långt efter i mål. Hästen är inte osäker från början och vinner detta vid felfri resa!

Spelförslag: 1 x 3 rader x 100 = 300 sek

DD-1: 2,4,6

DD-2: 2