Dagens Dubbel i vanlig ordning och den hämtar vi ikväll från Eskilstuna. Det finns ett par intressanta streck med på kupongen som kan ge oss ett trevligt odds. Läs mer!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där 1 Estreem och 9 Bart M.M blir mest betrodda. Jag väljer att inte ta med 1 Estreem för att jag inte tror på kusken. Hans-Owe är inte någon favorit och vinner sällan lopp. Min tipsetta blir istället 9 Bart M.M som är bästa hästen i fältet om man tittar kapacitet, han har inte fixat travet i dem senaste starterna och galopperat men nu tror jag tränaren hittar på något för att han ska gå felfritt och då kan han vinna från dödens om det behövs. 3 Love Ain’t Easy är också en kapabel häst som gjorde det bra i sin senaste start när han kom trea. Han har fått ett bra utgångsläge och kommer hamna bra till. Han har en riktigt vass spurt som jag tror kan fälla många på upploppet. Jag måste också ha med 2 Rapide Le Tour som bara är betrodd till ynka 4%, det tackar jag för. Han är riktigt snabb ut och kan ge 1 Estreem en match om ledningen, hoppas givetvis han tar ledningen får då kan det räcka hela vägen. Skulle det inte bli ledning kan han vinna från rygg ledaren.

DD-2 (3140m volt)

I avslutningen får vi se ett långlopp med många tillägg. Jag tror favoriten 5 Caddie Hit har bra chans att leda runt om. Senast blev han hårt diskad efter att ha brutit ut ett halvt spår på upploppet, idag tror jag Mattias Djuse har bra chans att fixa en seger men väljer ändå att dubbla med 8 B.W.T Engaged som får Örjan Kihlström i sulkyn. Han var ute mot Papparazi M och Ready For More senast och det blev lite väl hårt motstånd. Denna herre är stark och är inte rädd för tuffa upplägg, kommer vara långt framme.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,9

DD-2: 5,8

Lycka till!

/MLipovac