En mycket intressant DD omgång väntar på Eskilstuna. Loppen ser öppna och roliga ut och jag tror att favoriterna inte håller. I DD-1 får vi se ett långlopp där jag singelstreckar Jorma Kontio medans jag i DD-2 väljer att plocka med några hästar men står över favoriten. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi se ett spännande långlopp över 3140 meter. Favoriten 6 Kazire De Bob har inte imponerat på mig på slutet och jag tycker han är en svag favorit, jag tror han har blivit favorit för att Björn Goop hoppar upp i sulkyn men det tror jag inte hjälper idag. Jag går ut och singelstreckar 8 Reina La Caballo som gillar distansen och verkar trivas med Jorma i sulkyn. Han har vunnit ett lopp i år och det var på denna distans från spår åtta dessutom. Senast räckte han inte till på V75 men har varit bättre och bättre för varje start, jag tror att det är dags för andra segern i år. Värsta motbudet tycker jag 3 Unogaren är om han går felfri, han är stark och kommer troligtvis få ta hand om ledningen och där kan han bita bra ifrån sig.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen får vi se kvällens bästa lopp, E3 revanschen för ston där vinnaren får hela 300.000kr. Här tycker jag favoriten 8 Olympia Tilly också är farligt ute, spåret kan bli en fälla för henne och jag väljer att plocka bort henne från kupongen, jag vill åt dom större oddsen. Min tipsetta blir istället 9 Florida Queen som senast blev tvåa i Breeders’ Crown finalen efter att hon fått ett perfekt rygglopp och spurtat bra, vann gjorde 8 Olympia Tilly. Dags för revansch idag kanske? Från spår nio kommer hon att få en perfekt resa och då går ingen säker, given på kupongen. 6 How Amazing Tooma lät det väldigt uppåt på senast när hon skulle starta på Solvalla, det blev tyvärr en strykning men det tror jag inte gör så mycket, passa henne hon är endast streckad på 5%! 2 Danielle kommer att sikta på ledningen, får hon bestämma där då kommer hon bli svår att fånga in. 3 Secret Service har inte haft marginalerna på sin sida i storloppen. Hon är både snabb och stark, skulle hon få det och stämma idag då kommer hon sluta långt fram. 1 Sheava Vik vann korta E3 finalen och ska inte nonchaleras, skulle hon få rygg ledaren kan hon smyga med och då går ingen säker. Sista strecket går till Finland och 7 Arctic Model som inte har startat sedan hon vann långa E3 i juni, kanske saknas det lite lopp i kroppen men resten av gänget kan vara lite slitna efter säsongen och då kan hon plocka ner dom, pass upp.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 8 Reina La Caballo

DD-2: 1,2,3,6,7,9

Lycka till! /MLipovac