Kvällens dubbel hämtar vi från Eskilstuna. Omgången är bra och loppen håller hög klass. Det är ganska stor chans att det blir favoritbetonat men jag garderar storfavoriten i DD-1 och hoppas på skräll. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi se ett öppet lopp, förstår inte att 4 I Am Unique är så stor favorit då distansen inte passar henne. Hon är ingen startkanon utan lever på sin styrka och när det finns många startsnabba runt henne tror jag hon kan få problem, därför garderar jag henne. Skulle det bli rejäl körning där fram då är hon vädligt stark och kan fälla många. Min första häst i loppet är 5 Fashion Diva som är kvick ut från start och trivs väldigt bra i ledningen, skulle det inte bli ledning så tål hon göra lite jobb själv. Hennes form är på topp och senast satt hon fast med krafter kvar, passa henne endast 10%! 3 Lynn Palema är också väldigt kvick ut och kommer troligtvis komma före 5 Fashion Diva och har då en väldigt bra chans att leda runt om. Hon är given på kupongen. 6 Berlock har visat att formen är på topp dom senaste loppen , hon kom tvåa senast efter ett bra lopp och näst senast vann hon trots resa utvändigt ledaren, hon är ingen raket bakom bilen och Kenneth kommer söka sig till en bra position och försöka att speeda ner dom sen. Sista strecket ger jag 10 Engla Håleryd som är en stenhård märr som vid tempo där fram kan blanda sig i segern på slutet, en riktig outsider.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen bjuds det på ett fint lopp där jag går ut och singelstreckar 2 Estreem. Han har testat både derbykval och V75 under året och visat att han duger bra där. Senast vann han från ledningen lätt och jag tror på samma visa idag, bra utgångsläge och startsnabb då blir det ledningen och sen hoppas jag Hans-Owe leder detta runt om.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,5,6,10

DD-2: 2 Estreem

Vinnare/Plats spel:

Eskilstuna lopp 7

Spel: 5 Fashion Diva (Plats)

Odds: 2,30@Unibet

Insats: 5/10

Spelstopp: 20.32

Eskilstuna lopp 8

Spel: 2 Estreem (Vinnare)

Odds: 2,20@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac