Sundbyholmstravet i Eskilstuna står som värd för kvällens V64 och DD. Ser ut som att det blir fint väder och banunderlaget lär också vara i bra skick! Häng med och ta del av tipsen!

DD-1

Här har vi en storfavorit i 1 Order To Fly, han är bästa hästen i fältet och kommer han bara ut från innerspåret så kommer han vinna detta. Tror Per väljer att söka sig ut direkt och kör offensivt för att få upp tempot. Väljer ändå att ta med 2 Dionne Sisu som jag ser sitta i ledningen, skulle det strula för 1 Order To Fly då kommer Ulf och 2 Dionne Sisu att rinna undan. Vi hoppas på skräll!

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Vi avslutar dubbeln med ett lopp över 2640 meter volt start. Här tror jag att det kan skrälla till, därför väljer jag att ta med fyra hästar. Min tipsetta är 5 Quite A Fall som går ner i klass och har spår fem i volten. Tror Örjan löser det och med rätt ryggar kommer han spurta vasst. 14 Joker Stursk står på tur att vinna tycker jag, har varit med i många hårda silverdivisions lopp och här finns det inga i den kalibern. Första skrällen i loppet är 6 Lotus Eld som har chans att ta spets från sitt springspår och ska försöka hålla undan. Andra skrällen är 7 Peasant Opal som gillar distansen och kommer sitta bra till.

DD-Förslag: 8 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2

DD-2: 5,6,7,14

Vinnare/Plats spel:

Eskilstuna lopp 7

Spel: 2 Dionne Sisu (Plats)

Odds: 1,45@Unibet & Bet365

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.32

Kommentar: Sitter i spets och ska klara en topp tre placering!

Lycka till! /MLipovac