Kvällens dubbel hämtar vi från Eskilstuna. Omgången innehåller inga jätte stora profilhästar och är därför ganska öppen tycker jag. Tror att favoriten i DD-2 har en bra chans men vill ha med en rolig skräll. Häng med!

DD-1
DD-inledningen bjuder på ett spännande sprinterlopp med voltstart där jag nöjer mig med tre hästar. Tipsettan 1 Storm Forever gör debut för Kim Eriksson, han kommer att ladda för ledningen och då tror jag han blir hästen och slå. Han trivs bäst på den korta distansen. 10 Berlock har hittat formtoppen och gick väldigt bra senast när hon kom tvåa bakom I’Am Unique. Skulle det bli tempo i loppet då kommer hon plocka ner många, kanske allihopa! Sista strecket ger jag till 6 Nusa Dua som är en stark häst som tål göra en del själv. Tror han gått framåt med det senaste loppet i kroppen och är väldigt lite streckad idag, passa honom! För er som vill ha en fjärde häst i loppet så rekommenderar jag 12 Peaberry som har ett iskallt läge men gillar att tävla den här tiden på året, han har hittat en formtopp och kan skrälla.

DD-2
I avslutningen får vi se ett lärlingslopp där 2 Love Ain’t Easy är storfavorit. Han har varit på topp en längre tid och kom senast fyra på V75 trots galopp, det är ett styrkebesked. Han är van att möta hårdare motstånd och har ett perfekt läge med en bra lärling, en bra chans tycker jag. Dubblar ändå med 5 Midnight Coger som har två lopp i kroppen efter vila och bara blir bättre. Distansen är inte något plus men med läget tror jag han sitter bra till och kan skrälla. För er som garderar mer så tycker jag ni ska plocka med 3 Ari Ben och 4 Rezor.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats
DD-1: 1,6,10
DD-2: 2,5

Lycka till! /MLipovac