Igår gick tipsen väldigt dålig och idag ska det vända direkt hoppas jag. Eskilstuna står som värd för kvällens tävlingar och vi har en stor favorit i inledningen som har en passande uppgift framför sig. I avslutningen får vi se en spårtrappa som ser lite lurig ut, jag har lösningen. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

DD-inledningen bjuder på omgångens bästa spik enligt mig och det är 3 Highspeed Call, Det finns många faktorer som talar för honom bl.a. att han vunnit sex av sju starter på Eskilstuna, han har vunnit sex gånger direkt efter uppehåll och att han är ute på sin favorit distans och har det bästa spåret. Jag tror han tar ledningen omgående och sen leder han runt om, svårare än så blir det inte. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I DD-avslutningen får vi se en spårtrappa med femton ston bakom bilen. Tipset går till Björn Goop och 7 Catwalk In, hon är väldigt kapabel för klassen och galopperade med mycket krafter kvar senast i uttagningen till Derbystoet. Jag tror Björn kommer ladda och skulle han få ledningen då kan loppet vara över, skulle han däremot inte få ledningen då är det öppet. 10 Britelite Am har agerat ojämnt i dem senaste starterna, näst senast visade hon sin bästa sida när hon vann. Har hon vaknat på rätt sida ikväll då har hon kapacitet att vinna. 14 Joy Ribb kördes snällt senast, har säkert gått framåt med det loppet och skulle hon få rätt lopp då finns kapaciteten att vara med långt fram. 4 Borntobesomebody kommer från en väldigt enkel spetsseger, hon har fått ett bra spår idag och skulle det inte bli ledning så sitter hon bra till direkt. Bakom dessa fyra hästar vill jag nämna 8 Kay Adams som har fart att utmana med minsta klaff och 1 Lisa C.D som är mitt drag i loppet, hon har formen på topp och ska gå barfota runt för första gången. Kan hon hålla upp ledningen eller få rygg ledaren så kan det räcka långt.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Highspeed Call

DD-2: 1,4,7,8,10,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Highspeed Call

DD-2: 7 Catwalk In

Lycka till! /MLipovac