Vi ska till Eskilstuna och Sundbyholmstravet där dagens dubbel går. Omgången ser intressant ut då jag hittat mitt fräcka singelstreck i DD-2, just nu streckad på 15% bara. I DD-1 garderar jag med några hästar och hoppas på en skräll. Häng med!

DD-1 (2140m volt)

I inledningen får vi se ett ganska öppet lopp som jag ser det,enligt spelarna sticker två hästar ut lite och det är 12 Plead Guilty och 9 Rocking Love, jag tycker dom två kanske är loppets två bästa hästar och ska räknas men jag vill ta med några skrällar som jag tror har en bra chans. Det är 11 Iliano Toll som fått ett tråkigt utgångsläge men är van vid det, han har haft tråkiga utgångslägen på sistone men kan han hänga med favoriten så tror jag chansen finns att han knäpper honom på upploppet. 1 Tarragona Ås var bra som tvåa senast och fick göra lite grovjobb själv då, bra läge idag för ett bättre lopp, leda runt om? 6 Fabulous Toy har inte startat på ett tag men ska räknas då han är ganska kvick ut och har en bra chans och ta ledningen. Skulle det bli ledning så kan det gå hela vägen. Sista strecket ger jag 2 Balder Hornline som gjorde ett topplopp senast fast han inte vann, han är lite bortglömd idag och jag vill varna för honom. Läget är bra och får han smyga med en bit så kan det räcka hela vägen. Ska säga att 3 Appetizer är en väldigt bra häst i grunden, han har varit borta i tio månader och jag tror det fattas lite till toppformen, för er som spelar stora system och garderar så tycker jag han ska plockas med.

DD-2 (1640m volt)

I avslutningen går jag ut och singelstreckar 7 Sunny Sensation, det är lite fräckt men jag tror att Kim Eriksson leder detta runt om. Han är bättre än någonsin och med springspår på tillägg så tror jag han tar ledningen och sen får motståndarna bara se ryggen på Kim. Värst emot är 9 B.W Engaged och 13 Prince Tagg men jag tror att spåren ställer till det för dem, speciellt för 13 Prince Tagg som står tjugo meter bakom min vinnare.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,6,9,11,12

DD-2: 7 Sunny Sensation

Lycka till! /MLipovac