Eskistuna står som värd för kvällens dubbel. Vi får se två bra lopp, i inledningen singelstreckar jag favoriten då jag tror han har bra chans att leda runt om. I avslutningen ser det mer öppet ut och jag garderar på. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett fint lopp där jag singelstreckar favoriten 2 Carpenter On Tour. Han är en startsnabb häst som kommer sitta i ledningen, han satt fast med krafter kvar senast och från stallet låter det som en toppchans. Med lopp i kroppen och ett bättre läge än dem värsta konkurrenterna tror jag han leder runt om. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett riktigt öppet stolopp, jag målar på med en del hästar då jag har svårt att lösa loppet. Tipset går till 3 Barca som inte var som bäst senast, hon galoppera dubbelt och blev diskad. Gången innan var hon riktigt fin när hon satt utvändigt ledaren och kopplade grepp om denna och vann. Sköter hon sig idag så tror jag chansen att leda runt om är stor. 1 Jourasi var inte på topp senast, hon ska räknas på sitt läge. Kan Örjan få smyga med så har hon en fin avslutning. 6 Bizzy Sisu gjorde det bra senast som trea, i starten innan vann hon på ett snyggt sätt, ska räknas. 9 Charmant Hornline gör årsdebut här för stall Goop, hon tävlade i årgångsloppen i fjol och gjorde det riktigt bra. Kan saknas lite tempo men man vill inte rycka på Goop. 11 Open Range och 12 I Love Champagne har dragit tråkiga utgångslägen, dem är bland dem bästa hästarna i fältet och ska räknas tidigt. Behöver hjälp med rätt ryggar och tempo. Sista strecket ger jag 7 Evy Cape som jag vill varna för, hon är betydligt bättre än raden och gick sina senaste två lopp på V75. Hon kliver ner i klass men behöve rlite klaff från läget, passa henne!

DD-förslag: 7 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Carpenter On Tour

DD-2: 1,3,6,7,9,11,12

Lycka till! /MLipovac