Eskilstuna bjuder på riktigt bra trav ikväll när vi får se uttagningar i E3 över kort distans. Det finns några stora favoriter som jag tror vinner och en av dem är i DD-2, jag tror det blir ledning runt om. I den första DD-avdelningen ser det lite mer öppet ut men jag nöjer mig med fyra hästar. Det kommer inte vara något jätte odds ikväll på dubbeln tror jag men bara den sitter. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I DD-inledningen ska 4 Sucre ses med bra segerchans om han löper upp till sitt kunnande, han hade lite problem i senaste starten med det visade sig vara sjukdom. Är han frisk idag så ska han ses med bra chans från ledningen. 5 Nappa Scar gjorde ett heroiskt lopp senast på V75 när han tuggade sönder allt och alla från dödens men fick se sig besegrat av en smygkörd häst. Måste räknas idag. 7 Sir Corneliani varnar jag för trots spår långt ut, han avslutade vasst senast och har enorm kapacitet. Klaffar det någorlunda från läget är han långt framme. Sista strecket går till 9 I’m Just A Sund som har en svårbedömd form, han har bakspår på kort distans men skulle han få smyga med och få lucka då kan han skrälla.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se dagens bästa spik och det är 3 Heavy Sound, han är under utveckling och ser väldigt bra ut. Han hade lekstuga senast när han fick gå i ledningen och jag tror Kenneth sitter i ledningen idag igen och då får dem bara se ryggen på honom. Motståndet skrämmer inte och han borde vinna detta.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,7,9

DD-2: 3 Heavy Sound

Lycka till! /MLipovac