V75 på Dannero idag och jag tycker det ser ganska öppet ut på förhand, jag har lagt ut ”V75 med Mario” på mitt twitterkonto och där går jag igenom mina V75 tankar och föreslår ett system också. Rober Bergh är huvudpersonen idag och han kommer vinna minst ett lopp. Jag spikar Bergh i DD-1 på mitt stora system men tänkte gardera honom på dubbeln. I avslutningen tror jag Ulf hittar ut med storfavoriten och då vinner han oavsett position. Häng med!

DD-1 (2640m auto)

I DD-inledningen får vi se dagens öppnaste lopp, jag löser det genom att spika 2 Part Nan Angelen på V75 men på dubbeln tänkte jag gardera. 2 Part Nan Angelen är min givna tipsetta, Bergh låter väldigt optimistiskt och jag tror han är bästa hästen i fältet, han har fått ett bra spår och måste inte gå i ledningen för att vinna. Senast galopperade han men det var bara otur och jag tror han kan ta snabb revansch här. 3 Lucky Luke Zenz är snabb ut och kommer köras i ledningen tror jag, det jag oroar mig för är att han bara har ett lopp i år och det kan fattas form där. 5 Caddie Hit kommer också laddas för ledningen, kommer han dit blir han svår att knäcka. Snackas om bike för första gången i karriären, intressant! 6 Danne Edel galopperade senast men nu när det är autostart då är han mer på hugget, distansen gynnar honom då han tål att göra en del själv. 10 Kalanchoe P.R är mitt roliga drag idag, han spurtade vasst under elitloppshelgen och får han rätt ryggar idag då blåser han ner många. Sista strecket går till 12 Quattro Lane som också har en ruggig speed och kan få loppet om dem kör där fram.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen singlar jag bästa hästen i fältet, 1 Nadal Broline. Han har toppform och ser ut som en kanon. Skulle Ulf sno åt sig ledningen då får dem andra sitta och titta på när han segerdefilerar. Det ända scenariot jag kan se honom förlora på är om han blir instäng men Ulf har två varv på sig att hitta ut i så fall och det tror jag han löser. Han ska starta på Åby nästa helg när det är dags för finaler men det tror jag inte spelar någon roll, man kommer köra för seger.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,5,6,10,12

DD-2: 1 Nadal Broline

Lycka till! /MLipovac