Ikväll körs det midnattstrav på Dannero och vi får se fina tävlingar. Jag lägger fokus som vanligt på kvällens dubbel och har hittat ett riktigt intressant singelstreck i den sista avdelningen. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen blir Per Linderoth favorit med sin 11 Bartender In, han var blek i början på året men har visat riktigt fin form på slutet. Senast vann han på V86 efter att få ett fin resa och spurtat bra. Ikväll ser förutsättningar inte så bra ut då han har bakspår på kort distans men han ska räknas då kapaciteten finns. Vill varna för 4 Robis Salvation som jag tror kommer sitta i ledningen då han är kvick ut bakom bilen. Får Jan dämpa tempot en bit då blir han inte lätt att fånga in. 2 Re Doc är också snabb ut och Robban kommer göra allt för att han ska komma till ledningen, han har varit bra för Bergh förutom senast när han galopperade på V75, ska räknas. 5 Navaronne har gått bra under året utan att få vinna, han är mer stark än snabb och behöver ett jämt tempo i loppet. Sista strecket ger jag 9 Crooked som galopperade bort sig senast, han har gått bra innan dess utan att få sticka nosen först och kan få en bra resa från sitt smygläge.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen går jag ut och spikar 3 Maya Gold, jag tror att hon är bäst i detta gänget och Per Linderoths hästar går ju väldigt bra nu. Jag hade gärnat velat att hon hade haft ett lopp i kroppen men jag tror Per fixar det ändå. Kan inte förstå att hon är så lite spelad, tack och spik!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,4,5,9,11

DD-2: 3 Maya Gold

Lycka till! /MLipovac