Då det är dags för hemmabanan Kalmar att köra V75 till helgen behöver vi lite extra spelpengar till alla våra spel. Turligt nog har Dannero skapat en klockren dubbel som det bara är att lassa in kosing på. Det är förvisso ingen raketforskar-dubbel, men den är stenklar och ger mellan 5-10 gånger fläsket! Sen starttid ikväll – bara så ni vet!

Fin bana och inga konstigheter ikväll.

DD-1

Vi har tjatat länge om finfina Frillan Filiokus och det är en skam att hon inte fått vinna på slutet. Hästen har gjort fantastiska lopp på slutet och loppet sist var något i hästväg, hehe! Frillan gjorde allt jobb själv och var inte långt efter I Wan´t Dance som blir favorit i Guld till helgen. Nu mötet hon några halvdana snabbloppare, men inget som hon inte städar av på en 500-metersrökare.

DD-2

Kalypso Face är en kapabel glänsare som kan allt när han är fräsch och det är just vad han gjort i sina två senaste lopp. Sist städade han av ett hyffsat gäng från spets och såg mest ut att vara ute på en joggningsrunda. Hästen är startsnabb, men går minst lika bra i ryggar och ska ha kanonchans i detta rumphuggna lopp.

Spelförslag: 1 x 1 kombination x 500 sek = 500 sek

DD-1: 7

DD-2: 5