Photo Gardenia fick dödens istället för ledningen igår och gav upp med 500 kvar. Men jag ger inte upp och ni ska nog passa den här formstarka hästen i nästa start! Idag kör man Copenhagen Cup på Charlottenlund och även V75. Jättefina lopp och en hel del roliga drag finns det. Mer om V75 längre ner. Här håller jag mig till DD och DD-spiken är en stark tuffing som krossar allt oavsett position.

 

DD-1, Summer meeting, Stayerserien, 2950:

9 Rocky Egedal är i toppform och var riktigt bra senast då han inte kunde ta ner Takethem. Han älskar såna här lopp och han räds inte för att göra lite jobb på vägen. Jag tycker inte det är något vidare motstånd i detta loppet och tror att han är totalt överlägsen här. Körs framåt tidigt och krossar alla oavsett position. Det är bara att köra felfritt, Birger!

Rank: 9-11-4-13-14-2-12-8-5-10-6-7-3-1-15

 

DD-2, Copenhagen Cup, 2011a:

”Danmarks Elitlopp” brukar det kallas och man har väl fått ihop ett ganska så bra lopp i år. Tipsettan går till 6 Princess Grif som är i kanonform. Hon gjorde det jättebra i Lotterian senast men rådde inte på Oasis Bi då. Med Örjan i vagnen förstärks förstås segermöjligheterna och hon är nog som bäst bakifrån. Kan spurta ner alla och är ett hett segerbud! 3 Trebol blev avstängd för doping i slutet av mars (felaktigt skulle det visa sig då han fått i sig det via fodret) och gör comeback här. Har dock tränats hela tiden och håller nog samma form som i de senaste starterna. Han är stark och tuff och tål att göra en del själv i loppen. Kan krossa alla om han vaknat på rätt sida och Pou Pou inte kör vilse. 7 El Mago Pellini var strålande bra i Finland senast och är på väg att växa in i eliten på allvar. Håller sig Adrian kall kan hästen avsluta vasst och då har man segerchans. 4 Solvato bjöd på en vass långsida senast och såg riktigt fin ut. Är på väg mot toppformen igen och kan utmana om segern här.

Rank: 6-3-7-4-8-2-9-5-10-1

 

DD-systemet:

DD-1: 9 Rocky Egedal

DD-2: 6 Princess Grif, 3 Trebol, 7 El Mago Pellini, 4 Solvato

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 16.23

 

Det är ju också V75 och ni ska få en fin spik att inleda V75-omgången med. 3 Avalon (V75-1) var ute mot bra motstånd senast och hängde på bra bakom Tango Negro som är lite mer meriterad. Avalon är i toppform och är riktigt startsnabb och jag är helt övertygad om att han blåser till ledningen här. Möter inget speciellt och bör ha en riktigt bra chans att leda runt om.

Jag har även gjort ett V75-system som ni kan köpa in er på. Gå in på följande länk så hittar ni allt: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/3UCP-8R4D-21456

 

Lycka till!