DD-spiken Scissors blev struken i tisdags och därmed blev det återbetalning istället. Torsdagens begivenheter avgörs på Bollnästravet och Daniel Redén spelar huvudrollen, minst sagt. Han gillar att tävla på banan i Bollnäs och hans hästar verkar trivas de också. DD-spiken kommer från Redéns fantastiska stall och han kör dessutom själv.

 

DD-1, Bengt Ivarssons minne, 2140a:

6 Traveling Man avslutade vasst till slut senast och var inte stort slagen. Såg fin ut och är i bra form. Han öppnar raskt och det är inte helt otroligt att han sitter i ledningen ganska tidigt. Trivs bäst i den positionen och brukar gå bra för Linderoth. Ska ses med en bra chans. 8 Smilin Eli är i mycket bättre form än vad raden visar och segern kommer snart, kanske redan ikväll. Han är riktigt vass till slut och kan mycket väl blåsa ner alla den sista biten. 1 Luckycharm Hanover gick mycket bra i både försök och final av Sweden Cup senast. Mycket enklare emot här och ett bra läge dessutom. Sylvass på speed och det kan bli ett mycket intressant upplopp här med tre Redén-hästar inblandade.

Rank: 6-8-1-9-2-4-3-7-5

 

DD-2, Norrländskt treåringsmästerskap, 2140:

Jag går rakt ut på Redén även här, då han har en mycket intressant häst till start. 6 Paul The Apostle gjorde en perfekt debut näst senast. Kördes till ledningen efter 500 meter då och var sen aldrig i fara. Senast blev det en hejdundrande galopp kort innan start och han tappade allt. Han visade i debuten att han kan öppna bra och jag tror att han kommer ta hand om ledningen här. Det är bra motstånd, men han är bra själv och från ledningen tror jag inte han förlorar detta. Spik!

Rank: 6-1-5-10-7-3-2-12-8-4-13-11-9

 

DD-systemet:

DD-1: 6 Traveling Man, 8 Smilin Eli, 1 Luckycharm Hanover

DD-2: 6 Paul The Apostle

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!