Bollnäs står som värd för kvällens dubbel och jag tror vi kan få ett bra odds. Omgången ser intressant ut och det blir ännu intressantare då jag tror att dem mest betrodda i inledningen kommer ta ut varandra och vi kommer få en skräll, därför hoppar jag över dem och hoppas på skräll. I avslutningen singelstreckar jag hästen som har visat bra form och har två vinster 2015. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där jag väljer att spela utan dom två mest betrodda, jag tror det blir körning mellan dem två och då öppnar det upp för många skrällar som har form. Tipset går till 2 Spartacus Lavec, han har haft väldigt tråkiga spår på sistone men har idag äntligen fått ett bra spår, han kan öppna ganska bra och jag tror Tomas kommer testa en bit från början för att sen hitta en bra slagposition. 10 Tarragona Ås avslutade bra senast som tvåa och är med i striden vid overpace, samma gäller 11 Love Ain’t Easy som behöver tempo där fram. Tycker han går bäst när han får gå i ryggar och med rätt rygg kommer han vara svår att stå emot. 8 Country Girl Ås är en amerikanska som gjorde sin första start för stall Walmann senast, hon var godkänd men jag tror det finns mer och hämta där, läget drar ner chanserna men kan Örjan hitta rätt rygg så tror jag hon är med i segerstriden. 7 Focus Håleryd har varit ute på rikstoton och inte gjort bort sig, jag tror att en proffskusk som Ulf Ohlsson kan göra det ännu intressantare och jag vill inte rycka på honom. Sista strecket ger jag till formtoppade 9 Magical Face, han har ett bra smygläge och kan dyka upp på mållinjen.

DD-2 (2640m auto)

I avslutningen får vi se ett långlopp där jag singelstreckar som det ser ut nu favoriten 4 Goldwin. Han har två segrar detta år och båda är tagna över samma distans som ikväll. Han var oplacerad senast men det berode på banunderlaget, han fick inget fäste. Distansen och läget talar för och jag tror segerchansen är god, värsta motbudet har vi på innerspåret och det är 1 Paolo De Luca. Jag tror det fattas lite i där och därför singlar jag 4 Goldwin.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,7,8,9,10,11

DD-2: 4 Goldwin

Lycka till! /MLipovac