Ikväll drar vi oss till Bollnästravet där vi får se två roliga och spännande lopp. Jag väljer att lås båda avdelningarna med två hästar. Jag tror inte vi får något jätte högt odds på dubbeln men huvudsaken är att den går in. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi se en spårtrappa där fjorton hästar startar bakom bilen. Tipsettan 10 Sessan Kimbee kommer med en seger på Solvalla senast där hon svepte hela gänget under sista varvet. Hon verkar ha formen på topp och är den bästa hästen i fältet. Utgångsläget är inte det bästa men jag tror att Robert Bergh kan hitta en bra rygg att gå i och sen blir hon svår att stå emot sista fem hundra metrarna. Värsta motbudet tycker jag 7 Remains är, hon kom senast trea på V75 och gången innan förlorade hon mot Financial Dust. Idag finns det inte så bra motståndare och jag tror att hon med minsta klaff kan ge tipsettan en match. Låser på dom två och känner mig säker.

DD-2

I avslutningen väljer jag att låsa på två hästar som står på start, det är 1 Bolt Boko och 2 Gigantic River. Den förstnämnde blev oplacerad senast på V75 då han satt fast bakom en trött häst, tycker det är kuskens fel lite och idag får vi se Ulf Ohlsson sätta sig upp bakom 1 Bolt Boko. Han är naturligt startsnabb och från spår ett tror jag han tar ledningen. Får Ulf bestämma en bit så har 1 Bolt Boko kapaciteten att leda runt om. 2 Gigantic River är också snabb från start och jag tror att han kan utmana 1 Bolt Boko om ledningen. Senast blev det galopp på V75, orksaken vet jag inte för han brukar inte hålla på med sånt. Jag skulle inte bli förvånad om Ulf väljer att släppa 2 Gigant River till ledningen och sen hoppas på lucka. Jag tycker att det låset är starkt då en av dem kommer sitta i ledningen och den andre i rygg. Jag vet att en tredje häst kanske vinner om dom väljer att köra mot varandra men det scenariot hoppas jag inte på.

DD-förslg: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7,10

DD-2: 1,2

Lycka till! /MLipovac