Bollnäs står som värd för kvällens dubbel och vi får se två bra lopp. I inledningen kommer kallblodskungen Månprinsen A.M ut och jag tror han kan få det tufft att vinna direkt. I avslutningen tror jag favoriten har en bra uppgift framför sig. Efter två raka dubbel vinster hoppas vi på en tredje ikväll. Häng med!

DD-1 (2640m volt)

I inledningen får vi se kallblodskungen 7 Månprinsen A.M gör årsdebut. Motstånd saknas inte och han kommer få vara bra om han vill vinna direkt. Tränaren säger att han tränat bra och att den långa distansen passar honom jätte bra. Kan låta lite löjligt att jag ska garderar det bästa kallblodet i Sverige men jag tror det kan fattas lite hos honom. Värsta motbudet är 2 Art Kjarvald som var riktigt fin senast i Umeå, han tog över ledningen efter några hundra meter och vann säkert. Han står tjugo meter  före 7 Månprinsen A.M och jag tror vi får se 2 Art Kjarvald i ledningen ikväll igen efter några hundra meter och då kan han bli svår att plocka ner. Ett tidigt motbud om man väljer att gardera kungen. När två hästar duellerar kan en tredje vinna burkar man säga, den jag tror kan få loppet är 6 Hulte Magnus. Han är härdad i tuffa V75 gäng och gick ett starkt slutvarv senast på V75. Med det loppet i kroppen tror jag han gått framåt och ska räknas här.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen tror jag favoriten 1 Fashion Diva har en bra uppgift framför sig. Hon är riktigt snabb ut och given spetsfavorit. Senast kom hon trea på V75 från bricka nio mot mycket bättre hästar än dem hon möter idag. Får hon bestämma tempot en bit ikväll så kommer ingen slå henne. Den enda som kanske kan ge henne en match är mitt skrälldrag 2 Eleanor Rigby som jag tror kommer sikta på en smygresa i ryggen på favoriten. 2 Eleanor Rigby satt fast med rubbet kvar senast och är bättre än vad raden visar. Hon kan öppna bra och kommer att hitta ner i rygg på ledaren, från det läget hoppas vi på lucka och att hon spurtar förbi. Endast streckad på 8% ikväll!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,6,7

DD-2: 1,2

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Månprinsen A.M

DD-2: 1 Fashion Diva

Lycka till! /MLipovac