Söndagens omgång går på Bollnäs travbana. Omgången är svår och det bjuds på tre stycken kallblodslopp i hela omgången. Det svåraste kallblodsloppet får vi i DD-2. Häng med och se vad som liras på DD!

DD-1

Ett rikstotolopp inleder DD på söndagen. Tipsettan 5 Brothers In Am har tävlat bra i tuffa treåringslopp, han har det lite svårt att gå ända in i mål men nu är Björn Goop sätter sig i sulkyn då tror jag att han får fart på honom. Skulle dessutom Björn komma till ledningen då är mycket vunnet. 3 Rub It Out har en stigande formkurva och kommer sälja sig dyrt för att få ledningen. Skulle 5 Brothers In Am och 3 Rub It Out köra för ledningen då kan 8 Queer Fish fälla alla. Han var riktigt bra senast när han vann efter att ha kört i ledningen i ett hårt tempo. Sista strecket ger jag 1 Blue Star Champion som också ska köras mot ledningen, han är startsnabb och mycket effektiv från ledningen. Formen sitter där efter två raka vinster, glöm inte bort honom.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD avslutande avdelning bjuds vi på ett öppet och svårt kallblodslopp där inte många hästar har någon vinnande rad. Jag väljer och strecka två och hoppas att det räcker. 2 Hustvet Elding vinner inte så ofta men står perfekt inne i loppet. Senast spurtade han bra mot bättre motstånd, skulle han få loppet idag då går ingen säker. Den andra hästen jag streckar är 1 Pingo Ö.K som visat bra form hemma i Norge. Nu är det Björn Goop upp, bra spår och pisk får användas,  han ska räknas tidigt.

DD-förslag: 8 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,5,8

DD-2: 1,2

Lycka till! /MLipovac