Bollnäs står som värd för kvällens dubbel. Det bjuds på två bra lopp där vi får se några V75-bekantingar i DD-1 samt ett kallblodslopp i DD-2. Tror att omgången kan ge bra odds. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1

I DD-inledingen bjuds det på långlopp med voltstart som kan bli intressant, jag har en skräll som jag tror på rätt mycket eftersom dom mest betrodda kan få lite problem i starten. Skrällen jag snackar om är 11 Velociraptor som gjorde debut för Per Linderoth senast och vann ganska enkelt, femåringen har hög kapacitet och med det senaste loppet i kroppen tror jag att han kan runda många, distansen är bara ett plus. 4 Premier Kronos fick sin segerrad bruten senast när han inte kom upp i nivå. Han såg inte lika fin ut som innan men ska ändå ses med god chans om han klarar fjärdespåret i volten. 6 Electrifying vann på ett snyggt sätt näst senast på V75, senast tog han för sig bra men fastnade till slut och jag tror han hade krafter sparade när han gick i mål. Formen är på topp och han ska med på kupongen. Tänk på att han galopperat i en del voltstarter men med springspår idag tror jag han löser det.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen får vi se ett kallblodslopp över 2140 meter med voltstart. Tipsettan 6 Hustvet Elding har visat att han trivs fint i den här årstiden och har formen på topp, han speedade riktigt starkt näst senast efter att ha fått en smygresa invändigt och senast blev han fast i ett tuffare gäng med krafter sparade. Han behöver lite hjälp på vägen men kommer att klara sig bra i det här gänget. Jag väljer och dubbla på kupongen med 3 W.S.Malte som alltid går jämnt och säkert men får aldrig vinna, han har fått ett intressant utgångsläge och kan leda loppet väldigt länge.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,6,11

DD-2: 3,6

Vinnare/Plats spel:

Bollnäs lopp 7 

Spel: 11 Velociraptor (Vinnare)

Odds: 4,50@Bet365

Insats: 3/10

Spelstopp: 20.31

Bollnäs lopp 8

Spel: 3 W.S.Malte (Plats)

Odds: 2,10@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac