Bollnäs står som värd för kvällens dubbel och jag tror vi tyvärr får se favoriterna vinna. Båda har en väldigt bra chans och jag kommer lira en rak DD som kommer ge två gånger, tråkigt jag vet. Häng med!

DD-1 (2140m volt)

I inledningen får vi se favoriten 3 Echauffor U.S som varit fin regi Svante Båth. Han har gjort två starter och formen tror jag bara blir bättre. I den första starten hade han ett tråkigt utgångsläge men gjorde det bra, senast kördes han offensivt, landande utvändigt ledaren med varvet kvar och vann säkert. Ikväll tror jag Erik kör till ledningen omgående och sedan stannar han där hela vägen till mål. Ska ni gardera honom så tycker jag ni ska plocka med 4 Mhona’s Sister och 12 Digital Control.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen har favoriten 7 Tekno Odin en straffspark utan målvakt och Öystein ska bara rulla in bollen. Han höjer sig kapacitetsmässigt i detta gäng och borde vinna från dödens. Jag tror han kör offensivt och får ta över ledningen och sen är detta loppet slut. Hans form är inte den bästa men han borde klara detta, för er som vill gardera så tycker jag 6 Titan Tabac som ska gå barfota runt om och 11 Hulte Magnus är dem som kan vinna om favoriten sviker.

DD-förslag: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Echauffor U.S

DD-2: 7 Tekno Odin

Lycka till! /MLipovac