Kvällens dubbel hämtar vi från Bollnäs travbana. Loppen vi bjuds på är bra och svårlösta tycker jag. Häng med och se lösningen!

DD-1

Favoriten i första DD avdelningen heter 2 David Sisu. Det mesta talar för att 1 Clear Sign tar spets och släpper till 2 David Sisu. Han ska gå med helstängt huvudlag och distansen är ett plus. En bra segerchans säger man från stallet. Jag vill ha med 5 Rakas på kupongen, senast galopperade han och ingen särskild orsak har hittats. Han brukar annars vara en travsäker häst. Senast var han tredje häst bakom Sanity och Ed You på V75 enligt spelarna, det finns inga motståndare med den kalibern ikväll. Känner ni er inte säkra med dem har två strecken så får ni måla på med många streck.

			
		

DD-2

Här har kallblodskungen Jan-Olov Persson tre hästar med. Jag väljer att strecka två av dem och det är 13 Hallsta Lotus och 12 Guli Järven. Den förstnämnde är bästa hästen i grunden och har en bra uppgift framför sig, visst är det tjugo meter tillägg men jag tror att han kommer bra på det från början och tar ikapp ganska snabbt. Tar även med 1 Hulte Magnus som jag tror leder detta lopp länge och gynnas av lång distans. Sista strecket ger jag 10 Myllarfaks.

Spelförslag: 8 kombinationer x 20 kr = 160 kr

DD-1: 2,5

DD-2: 1,10,12,13

Raka DD: 1 kombination 100 kr

DD-1: 5 Rakas

DD-2: 13 Hallsta Lotus

Vinnare/Plats spel:

Bollnäs lopp 5

Spel: 1 Clear Sign (Plats)

Odds: 2,05@Unibet

Insats: 5/10

Spelstopp: 20.32

Kommentar: Tar spets, släpper till David Sisu och håller rygg ledaren.

Lycka till! /MLipovac