Igår blev det favoritparad på dubbeln och idag kan det bli det igen tyvärr. Jag hoppas på skräll i den första DD-avdelningen så vi får ett gött odds. I avslutningen tror jag Daniel/Örjan kombinationen sopar banan av alla. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett damlopp där Kajsa Frick och 2 Sugar Daddy blir favoriter, jag tror att hon har bra chans att leda runt om då 2 Sugar Daddy är kvick ut. Jag hoppas någon försöker syna och ger favoriten en match. 3 Aalto avslutade vasst senast men eftersom han vinglade i början hann han inte fram. Slipper han vinglet idag tror jag han ger favoriten en match. 9 Noblesse D’Inverne är högkapabel och ska streckas, speciellt om det blir tempo då har han en bra avslutning. Detta är Jennifer Tillmans lopp och hon kör 9 Nobless D’Inverne, jag tror hon vill vinna sitt egna lopp. 8 Fitzcarraldo har ett tråkigt spår men ska gå barfota och har varit ute på V75 mot tuffare hästar. Lite flyt i loppet så kan han avsluta vasst. Plockar också med skrällarna 1 Gloss Photo och 6 Love Lyjam.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp där jag väljer att spika Örjan och 9 Delicious U.S. Hon imponerade i Årjäng när hon blåste ner hela gänget , gången efter på Jägersro blev det pannkaka med allt och hon hade mycket sparat i ryggarna. Idag möter hon ett billigt gäng tycker jag och jag tror hon vinner oavsett position. Jag tror Örjan parkerar henne andra, tredje ytter och sen speedar han ner dem enkelt. Spik!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,6,8,9

DD-2: 9 Delicious U.S

Lycka till! /MLipovac