Ny vecka och nya fina travlopp står på schemat. Ikväll är det Bollnäs som står som värd för dubbeln och vi får se ett av landets bästa ston göra comeback efter lång vila. I det sista loppet får vi se ett kallblodslopp som jag tror Peter Eriksson vinner men garderar med några andra kapabla hästar. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se 4 Delicious U.S göra comeback efter lång vila, hon har tränat bra enligt stallet och man tror på en bra insats direkt. Hon kommer flyga till ledningen på några få steg och sen tror jag motståndarna bara ser Daniel Redens rygg resten av loppet. Jag tror Reden vill till Elitloppet med henne igen och då har inte detta stogäng något att hämta. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett kallblodslopp över medeldistans. Tipset går till formtoppade 6 Närby Kalabalik som endast missat pallen en gång på åtta starter trots tuffare motstånd än ikväll. Senast tog han några galoppsteg i början men löste uppgiften och vann, han slog då en av dem värsta motbudet ikväll 11 Cali Maks. Ikväll tror jag siktet är inställt på ledningen, kommer han dit då blir han svår att slå. 11 Cali Maks gör alltid bra lopp men har dragit ett tråkigt utgångsläge ikväll, skulle tipsettan göra bort sig eller bli för het då kommer han in i segerstriden. 2 Titan Tabac var trea senast på V75 och gjorde en bra insats, han stod tjugo meter bakom ett annat motbud 9 Mjölner Komet då och kom före den, kan Staffan försöka få ledningen och kanske släppa då kan lucka komma och segerchansen vara god.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Delicious U.S

DD-2: 2,6,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Delicious U.S

DD-2: 6 Närby Kalabalik

Lycka till! /MLipovac