Ny månad och nya vinster ska hämtas, förra månaden glömmer jag snabbt då jag tror det var en av dem sämst från mitt håll. Ikväll ska vi till Bollnäs där Robert Bergh spelar huvudrollen på dubbeln. Han har många hästar ute och jag tror vi kan få en dubbel Bergh på dubbeln. Garderar ändå då jag har några roliga motbud. Häng med!

DD-1 (2640m auto)

DD-inledningen bjuder på ett långlopp där mitt tips går till 5 Razor Kronos som gjorde comeback senast efter uppehåll. Han fullföljde bra som tvåa och har säkert gått framåt med det loppet i kroppen. Ikväll tror jag vi får se honom i ledningen ganska tidigt för det finns inga startkanoner. Det som talar emot är en armada av Bergh hästar och att han är lite osäker ibland. 6 Mockingbird Face är stark och älskar distansen, han tål tuffa upplägg och med Örjan i sulkyn är han med långt fram. 4 Jethro Tull har inte startat på ett tag och kan behöva lopp i kroppen, han har varit ute på V75 och har hög kapacitet. Bergh brukar ha hästarna i bra skick när han startar och jag blir inte förvånad om han vinner direkt. För er som vill gardera med fler så är 2 Birmingham den jag hade plockat med.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen blir Svante Båths 10 Quid Pro Quo favorit, han ska normalt sett blåsa ner detta gäng men jag tror han får problem idag, han var sjuk senast och har haft problem med halsen. Därför väljer jag att stå över honom och chansa lite och ge mitt tips till 9 Son Alezan som imponerade på mig senast, han blåste till ledningen och höll ett tufft tempo och klädde av motståndarna. Med den genomköraren i kroppen tror jag han bara blivit bättre och jag tror han har bra chans att blåsa ner detta gäng också. Dubblar ändå med 7 Blended Scotch som står på tur för att vinna, hon har varit bra i väldigt tuffa gäng och ikväll kan det vara dags att sätta nosen först. Slipper Linderoth att bli hängande i tredje spår utan får komma ner i ett bra slagläge så har hon en vass spurt att komma med till slut. 5 Food Money är en riktigt bra häst som gör comeback efter långt skadeuppehåll, jag tror inte han är som bäst ikväll.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,6

DD-2: 7,9

Lycka till! /MLipovac