Boden står för underhållningen ikväll när DD ska avgöras. Tycker att vi får två ganska bra lopp där Peter Untersteiner och Peter Ingves gästkör som catch drivers. Har tittat på vädret och det ska vara runt 20 grader. Kan komma någon regnskur men vi hoppas på klart och fint väder.

DD-1

I första DD avdelning har vi den finske storfavoriten 2 Anton Von Bentz som kommer med fyra raka ettor i resultatraden. Hästen har haft dåliga utgångslägen många gånger men ändå löst uppgifterna bra. Nu har han spår två, Ulf Ohlsson för första gången, då lämnas han ensam på DD kupongen. För dem som är ute efter ett bättre DD odds så får ni absolut inte glömma 3 Kossu Sisu som får formkusken och gästen Peter Untersteiner i sulkyn. Ett långskott är 1 Magic Broline som kommer söka rygg ledaren och hoppas på en lucka.

			
		

DD-2

2 Lexington Ås har fått en bra uppgift tycker jag. Spår två, snabb från start och sprinter distans, tror Dalborg sitter i ledningen och där skall han besegras. Vid gardering måste 7 Max De Lux med, senast på V75 var han med i snacket men räckte inte till. Nu möter han enklare motstånd och med en bra resa kan han spurta ner många. 1 Caesar De Veluwe har några galopper, går han iväg felfritt ska han passas. Sista strecket ger jag 10 Zagros Boko som blir gynnad om det skulle bli lite körning i främre träffen.

Spelförslag : 4 kombinationer x 50 kr = 200 kr

DD-1: 2 Anton Von Bentz

DD-2: 1,2,7,10

Raka DD: 1 kombination 100 kr

DD-1: 2 Anton Von Bentz

DD-2: 2 Lexington Ås

 

Vinnare/Plats spel

Bodentravet lopp 7

Spel: 1 Magic Broline (Plats)

Odds: 1,60 @Unibet

Insats: 200 kr

Spelstopp: 20.32

Lycka till! /MLipovac