Vi ska upp till Bodentravet där dagens dubbel går. Det blir isbana och det kan ställa till det för vissa hästar. Omgången ser ganska bra ut tycker jag, jag har hittat mitt singelstreck i inledningen medans avslutningen ser mer öppen ut. Häng med!
DD-1
I inledningen går jag ut och singelstreckar 6 Buy The Law. I senaste starten tog han ledningen trots bakspår och vann sedan enkelt. Han har gått på V75 och är den bästa hästen i fältet. Utgångsläget idag kan man inte klaga på, springspår och jag tror Claes prickar starten och då sitter han i ledningen och där tror jag ingen slår honom. Spik!
DD-2
I avslutningen får vi se en spårtrappa där 8 Pompano gör comeback efter uppehåll, han är en bra häst i grunden och behöver kanske något lopp i kroppen för att vara på topp. Han är min första häst och jag tycker han ska räknas tidigt. 3 Höwings Star gör alltid bra lopp utan att få vinna, han var ute på V75 och kom femma. Tror han kommer få en bra position i fältet och ska ha en bra segerchans. 6 North Leader har visat form på sistone och kommer med två raka segrar, han har en bra spurt att komma men och ska räknas på formen. 15 Fast Pay är en kämpe som aldrig viker ner sig, han visade det i senaste starten och kan Ulf få rätta ryggarna och positionerna så kommer han att vara med i segerstriden. 2 Nano Broline var godkänd senast som tvåa och brukar gå bra på isbana. Kan vara med och utmana om ledningen och då kan det räcka en bit, kanske hela vägen?
DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats
DD-1: 6 Buy The Law
DD-2: 2,3,6,8,15
Lycka till! /MLipovac