Kvällens dubbel hittar vi i Norrland och Bodentravet. Omgången ser svårlöst ut och jag spelar en lite större kupong då jag tror på bra odds. Hoppas den dålig formen försvinner ikväll och man hoppar på segertåget istället. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1

Vi bjuds på kortlopp i den första dubbel avdelningen. Tipsettan och favoriten 1 Buy The Law har varit ute flitigt på V75 och haft framgångar, han är bäst från ledningen och från sitt utgångsläge tror jag han är den som kommer hålla i taktpinnen. Får han bestämma en bit så blir han svår att slå, han blev struken senast, hur är det med formen? 7 Brisco Boko lämnade ett bra intryck senast bakom Raz Mackenzie och Speed Delicious, han har fått ett lite knepigt utgångsläge men jag tror han kan komma bra ner i fältet och sen speeda ner dem. Han har väldigt bra statistik på isbana, sju av åtta vinster och med det i tanken vågar jag inte spela utan honom på kupongen. Vill ha med 5 Caesar De Veluwe som har bra statistik på Bodentravet och har spurten som sitt bästa vapen, kan Janne parkera honom bakom en bra rygg så kan det bita bra i slutet.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen får vi se ett öppet treåringslopp med femton startande hästar. Tipset går till 6 Onboard Broline som fått springspår, Ulf Ohlsson sätter sig i sulkyn och han är väldigt bra på att träffa rätt i startögonblicket. Kommer han till ledningen då tror jag att 6 Onboard Broline kommer göra vädligt bra ifrån sig, givet streck. 15 Victory Streamline står 40 meter bakom startande och har en tuff uppgift framför sig. Han är bästa hästen i fältet och är van att möta tuffare motstånd, kan Robert Dunder träffa rätt från start och komma fram då tror jag att han har en bra chans. Han har två raka segrar på hemmabanan och ska räknas. Sista strecket ger jag 1 Sector Altitude som lyser av form, han har visat bra utveckling och stallet går bra nu. Senast rundade han ett enklare gäng och vann med krafter kvar, jag tror han kan öppna hyggligt och får han rätt lopp är han en segerkandidat.

DD-förslag: 9 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,5,7

DD-2: 1,6,15

Lycka till! /MLipovac