Kvällens dubbel hämtar vi från Bodentravet. Höjdpunkten i Boden ikväll är mäster Gustafs pokal som körs i två försök (V64-1 & V64-2). Finalen går senare ikväll och där får vinnaren 100 000 kronor. Häng med och se vad DD bjuder på!

DD-1

3 Dresscode vann senast ohotad från ledningen på V75 i Finland, idag har han ett bra spår och är enligt mig favoriten till att nå ledningen, får Jaarmo köra ganska ohotat då blir han svår och plocka på upploppet . Ett plus är barfota balansen idag. 6 Uranus De Tyrole tar jag med för han brukar vanligtvis möta tuffare motstånd och Torbjörn Jansson på en Robert Bergh häst brukar vara en bra kombo. Sista strecket går till min outsider 7 Lillen Sisu som bara är streckad till 8%. Tycker han hittat stilen bra och agerar stabilt. Blir det lite tempo på loppet då tror jag Ulf och Lillen blåser ner många.

Bäst odds på Vinnare/Plats spel har vi på sidorna:

Bet365

Unibet

Racebets

DD-2

Mitt första streck går till 6 Rondine D’Asolo som varit med på V75. Senast gjorde hon en jätte bra insats i skymundan på Roxy Lavec som pulvriserade allt motstånd. Tycker Varenne dottern har en bra uppgift framför sig. Formkurvan pekar uppåt och med minsta klaff så är hon med på målfotot. Tar också med 2 Desperatehousewife som felfri har en bra chans att vinna loppet.

Systemförslag: 6 kombinationer x 50 kr = 300 kr

DD-1: 3,6,7

DD-2: 2,6

Vinnare/Plats spel:

Boden lopp 4

Spel: 5 Buy The Law (Vinnare)

Odds: 1,95@Bet365

Insats: 8/10

Spelstopp: 18.25 (tror det är fel på Bet365, loppet ska börja 19.30)

Kommentar: Senast på V75 vann han från spets. Tror på samma visa idag!

Lycka till! /MLipovac