Värd ikväll för V64 och DD är våran nordligaste bana Boden. Omgången är öppen men har en vinnare jag tror på och en spik på DD. Häng med!

DD-1

Inleder DD med en spik. Det är på Robert Berghs 3 Elegance Brodde som senast flög till ledningen och hade lekstuga. Tror Janne Norberg som kör 3 Elegance Brodde idag hittar till ledningen från spår tre och där leder han runt om. För er som inte litar på att 3 Elegance Brodde leder runt om tycker jag ni ska dubbla med 11 Baretta Boko. Han har en riktigt vass spurt.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Favoriten 1 Putte Topline har ett bra spår och kan komma till ledningen, då kommer han bli svårslagen. 3 Lillen Sisu är den som utmanar 1 Putte Topline om ledningen, han kan bita ifrån sig bra där och senast spurtade han riktigt bra på V75 och kom tvåa, ska räknas. En Robert Bergh häst till hittar vi i 8 Final Oak som galopperade senast, tror Ulf får iväg honom felfri idag, då är det stor chans att första segern i Robert Berghs regi kommer. 2 Order By Koffe har tävlat mot tuffa hästar i Finland och gjort det bra, han har jag respekt för. Sista strecket går till 12 Dresscode som dragit det sämsta spåret. Han har bra form och kapacitet att utmana, men behöver lite hjälp med tempo och ryggar. En outsider!

DD-Förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Elegance Brodde

DD-2: 1,2,3,8,12

Vinnare/Plats spel

Boden lopp 4

Spel: 1 Paraty

Odds: 4.50@Unibet 

Insats: 6/10

Spelstopp: 19.26

Kommentar: 1 Paraty har fyra raka vinster och har varit bra. Han har vunnit utvändigt ledaren och i ledningen, idag har han ett bra spår och tror han löser detta!

Lycka till! /MLipovac