Kvällens dubbel går uppe på Bodentravet. Vi får se två roliga lopp speciellt i inledningen där en spämnande duell väntar mellan två fina hästar. I avslutningen får vi se ett stolopp som är ganska öppet. Häng med!

DD-1 (2640m volt)

I inledningen får vi se ett långlopp där jag tror att många är rätt ute med att låsa på dem två mest betrodda, 10 Raz Makenzie och 14 Carelin. Den förstnämnde fick inte riktigt till det senast och man spekulerar i att det var banans fel, jag tror att han är bättre idag. Han hade två raka segrar innan förra loppet och ska räknas tidigt. 14 Carelin är ny i Robert Berghs regi, han har blivit opererad och ska göra årsdebut nu, han har tränat bra och Bergh låter väldigt uppåt. Han har springspår på tillägg och kan komma bra på det från början. Jag låser på dem två och känner mig väldigt säker.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se stolopp över kort distans. Tipset går till 6 La Fille som jag tror har bra chans att leda runt om, hon är ganska snabb ut och Claes kommer att gasa för ledningen. Hon är inte beroende av ledningen utan hon kan även vinna bakifrån vilket hon visade senast. 4 Prima Eagle avslutade förra säsongen med en tredje plats på V75, det betyder att kapaciteten finns men formen kan vara ett frågetecken då det är årsdebut. Hon kan mycket väl sitta i ledningen och då kanske Bergh kan vinna fuska bort loppet. Sista strecket ger jag 10 Rondine D’Asolo som kommer från seger senast, hon ledde då runt om men får idag hoppas på att det blir lite tempo där fram. Skulle det bli tempo då tror jag hon kommer flygandes från sitt bakspår och vinner. Plocka med 7 Wish Me Luck Ås om ni har råd.

DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10,14

DD-2: 4,6,10

Lycka till! /MLipovac