Boden står för värd ikväll. Det kommer vara några plusgrader och uppehåll. Tycker loppen är roliga och det finns många finska hästar som gästar. Väljer och singelstrecka DD-1 och gardera i DD-2. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1

Klass ett försök över 2140 meter. 1 Willmore Trot har idag en bra uppgift framför sig. Han spurtade senast väldigt bra på V75 och vann. Han har en hysterisk formtopp och ska klara detta gäng, orosmolnet är spåret för han är ingen startkanon från början. Tror inte det gör så mycket om han bommar ledningen, hittar Ulf bara ut då är han med till slut ändå. Jag singelstreckar honom!

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen av DD får vi ett lopp över kort distans. Tipsettan 2 Baretta Boko har flera formstarka insatser bakom sig och har en ruggigt bra spurt att tillgå till slut. 10 Elit Håleryd har varit ute mot stenhårda hästar och är i grunden den bästa hästen här, behöver lite hjälp på vägen men kan vinna på ren klass. 6 Pay Back Runner är startsnabb och trivs väldig bra i ledningen, skulle han nå dit då kan det vara mycket vunnet, passa honom. 9 Valiant Kemp har visat stigande form och varit bra i sina två senaste vinster, ska räknas. Sista strecket går till 1 Caesar De Veluwe som kan få smyga med här och fälla många med lucka.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Willmore Trot

DD-2: 1,2,6,9,10

Vinnare/Plats spel:

Boden lopp 4

Spel: 5 Raz Mackenzie (Vinnare)

Odds: 1,55@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 19.26

Kommentar: Har varit riktigt bra i år och kan göra en del jobb själv. Blir han släppt till ledningen då vinner han lätt!  

Boden lopp 7

Spel: 1 Willmore Trot (Vinnare)

Odds: 1,70@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.32

Lycka till! /MLipovac